Het IKON Pastoraat bestaat dit jaar 50 jaar. In dat kader vindt op donderdagmiddag 26 maart een conferentie plaats voor pastores en pastoraal werk(st)ers die zich op het web begeven of dat willen gaan doen. Hoe ziet de pastorale aanwezigheid op internet er uit?

Het hoofd nieuwe media van de IKON Peter Dekker zal ons laten zien wat zich (inter)nationaal aan pastoraat op het web aandient. U kunt in gesprek gaan met de bloggende dominee Boele Ytsma, met Eric van den Berg over het rooms-katholieke Isidorusweb, met binnenstadspastores over pastoralediensten.nl, met Judith van der Werf van het IKON Pastoraat over de zelfhulpsite levensvragen.nl, met gemeentepredikante Marianne Vonkeman over sporenvangod.nl en met ds. Coen Wessel over coenwessel.nl. Theologe dr. Ineke de Feijter, docente aan de VU op het gebied van religie en media, geeft een reflectie. Zegt het voort.

Plaats: Regenboogkerk, Koningsstraat 19, Hilversum
Datum: 26 maart van 13.30 -17.00 uur
Kosten : € 10
Opgave: pastoraat@ikon.nl