Katholiek.nl is vanaf vandaag de nieuwe naam van Isidorusweb. Katholiek.nl is de grootste rooms-katholieke website in de Benelux met meer dan 5000 pagina’s nieuws, opinie, achtergrond en inspiratie. Katholiek.nl ontvangt meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar.

Bekijk en ontmoet Katholiek.nl

Katholiek.nl laat de volle breedte van de rooms-katholieke kerk zien voor meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar. Wij willen een inspirerende plaats zijn voor iedereen: rooms-katholiek en niet, links en rechts, boven en onder. Wij willen bouwen aan digitale werken van barmhartigheid en een voorbeeld zijn van digitale presentie. Wij willen een rustpunt op het internet zijn via gebedsintenties en onze gebedenbibliotheek. Wij krijgen 10.000+ gebedsintenties per jaar. Met ruim 5.000 pagina’s achtergrondinformatie, verdieping, spiritualiteit, links, nieuws en opinie is Katholiek.nl in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een vaste en betrouwbare speler in het rooms-katholieke medialandschap. In 2009 won de website (Isidorusweb) de prijs voor beste christelijke website in Nederland. We beantwoorden jaarlijks meer dan 20.000 vragen over het katholiek geloof.

Wij verzorgen meerdere webdiensten zoals websites, sociale media en applicaties. Wij werken graag samen met anderen om de rooms-katholieke kerk positief voor het voetlicht te brengen. Je kent ons mogelijk als isidorusweb, de site waarmee wij in 2001 zijn gestart. Isidorusweb is afgeleid van Isidorus van Sevilla, de voorgestelde patroon van het internet en blijvend onze voorspreker.

Naast de website Katholiek.nl hebben wij diverse initiatieven gelanceerd:
RKWinkel.nl
KatholiekNieuws.nl
EucharistischeAanbidding.nl
RKAdres.nl
Religie24.nl
Geloofskwesties.nl
Geloofseiland.nl
RKBladen.nl
Internetspiritualiteit.nl
De allereerste Nederlandstalige iPhone-applicatie met gebeden
RKOnline.nl
Patronage Sint Isidorus van Sevilla
Voor de website en de bezoekers blijven we de voorspraak van H. Isidorus van Sevilla vragen. Sint Isidorus is de voorgestelde heilige van het internet en heeft Isidorusweb groot laten groeien door gebed en inspiratie.
De oude naam www.isidorusweb.nl wordt niet meer voor de website gehanteerd, maar blijft beschikbaar als domeinnaam.
Ontmoet ons
Ontmoet ons op:
www.katholiek.nl
www.twitter.com/katholiekpuntnl
www.youtube.com/katholiekpuntnl
www.facebook.nl/katholiek
www.slideshare.com/katholiek
info [@] katholiek.nl